Artikel

Hur skapar du ett professionellt CV på 15 minuter?

Postat på |

Att skapa och skriva ett bra CV kan vara svårt. Det är mycket att tänka på och många delar som bör inkluderas. Förslagsvis så bör inte CV:et vara för långt men heller inte för kort, det ska se professionellt ut men inte vara för mycket, för att inte glömma svårigheterna med val av formalia och layout. Därför kan möjligheten till att använda sig av redan förgjorda CV mallar vara till stor hjälp och bespara dig mycket tid.

  1. Användning av CV-Mallar 
  2. Användning av CV-Generator
  3. Sammanfattning

1. Användning av CV-Mallar 

Att designa layouten till ett professionellt CV kan ta mycket tid och verka komplext, men vikten av att använda sig av rätt design och CV-mall kan få ditt CV att sticka ut och hjälpa dig att bli nischad inom den sektor samt det yrke som du söker dig till. Många personer använder sig endast av ord i sitt CV, men det kan vara mycket givande för resultatet att även använda sig av olika designverktyg. Att därför tillämpa förgjorda CV-mallar och designer kan hjälpa till i skapandet. Här är designen redan klar, det enda som behövs läggas till är dina preferenser vad gäller detaljerna till mallarna..

2. Användning av CV-Generator

Efter skapandet av layouten till din CV mall kan du vidare använda CV-generatorer för att automatiskt fylla i mallarna. Genom att enkelt fylla i tomma rutor så kommer mjukvaran att generera ett perfekt utseende för just ditt CV. Det är enkelt att skifta och ändra design så att du simpelt kan byta stil till det du önskar. Fördelar med att använda sig av detta är bland annat att:

  • Programvaran sparar detaljerna till ditt CV, vilket gör att du enkelt kan komma tillbaka senare och avsluta eller ändra detaljer.
  • Du får tillgång till många olika designs och kan enkelt byta mellan dem, utan att behöva lägga ner mycket tid på det.
  • Du kan 100% försäkra dig om att ditt CV kommer att vara komplett och professionellt då programvaran ser till att utelämna onödiga delar och håller sig till de väsentliga delarna som ett CV behöver och bör innehålla.

Ta en titt på dessa 21 cv-mallar som följer reglerna för hur man skriver en perfekt meritförteckning. Du kan skapa, skriva och ändra i cv:t här och sedan ladda ner det gratisCVKungen.se.

Sammanfattningsvis – Spara tid genom att använda dig av CV-mallar

Generellt sett lägger folk ner mycket tid och ansträngning i att skapa sitt CV från start. Genom att istället använda dig av CV-mallar och designverktyg kan det smidigt och enkelt göras inom 15 minuter, på så sätt kan du lägga tid och kraft på saker som kan göra ditt cv ännu bättre, några delar du kan tänka på för att spetsa CV:et ytterligare är exempelvis att:

  • Ta dig tid att få till ett professionellt och bra foto, då det första intrycket är en mycket viktig del av processen.
  • Fokusera på en välskriven ansökan då vi sköter mallen.
  • Använd dig av flera applikationer samtidigt, med mallar för personliga brev och cv-mallar kan du fokusera på innehållet och inte förlora tid på detta.

Hoppas den här artikeln hjälper dig i jakten efter ditt nya jobb. Lycka till!


Vidta åtgärder. Börja bygga ditt CV

icon-downloading

CV-mallar

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA
icon-search

CV-exempel

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA
icon-light-bulb

Personligt brev

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA
icon-edit

Skapa ett CV

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA