Tom CV-mall

Tom CV-mall gratis – ett bra utgångsläge för nystart

Hitta en tom CV-mall gratis, för att hålla stilen och samtidigt utforma innehållet för precis de jobb du siktar på. Utgå från någon av följande grundstilar:

 • Kreativa CV-mallar
 • Professionella CV-mallar
 • Enkla CV-mallar
 • Moderna CV-mallar

Skapa ditt eget tom CV-mall kan göras inom några minuter. Spara dig själv och vara helt säker på att ditt CV är av god kvalitet. CVKungen.se kan allvarligt hjälpa dig att få den.

När du valt en grundstil så kan du sedan modifiera en tom CV-mall till att passa för syftet – exempelvis för att smälta in i branschen du riktar dig mot eller på bästa sätt spegla dig och din ambition.

Tom CV-mall – till vilket syfte?

Det finns fler än en poäng med att utgå från en tom CV-mall. Här är ett par av dem:

 1. En tom CV-mall är ju inte helt tom. Med färdig stil och formatering slipper du skapa precis allt själv, från första till sista detalj. Det besparar dig en del tid.
 2. De tomma mallarnas yttre design ger omedelbart en enhetlighet åt innehållet – en trovärdig ram åt din text.
 3. Saknar du ett starkt sinne för form och färg så är chansen stor att en tom CV-mall ger ett bättre intryck än om du försöker dig på något själv.

Så fördelar finns definitivt. Samtidigt bör du tänka på ett par saker medan du fyller på en tom CV mall handlar om sådant som många missar medan de fokuserar på att beskriva sig själva:

 1. Kom ihåg viktig information: Medan du skriver det som du vill berätta så kan det vara lätt att missa något som arbetsgivaren behöver veta. De sakerna kan nämligen skilja sig åt.
 2. Skriv en bra profil överst: Inled ditt CV med en riktigt trevlig och träffsäker profiltext, där du kort sammanfattar dina främst värden.
 3. Anpassa ditt CV: Må vara enkelt att skicka precis samma CV till alla arbetsgivare. Men anpassar du CV:t till var och en, så att innehållet bättre matchar kraven, så blir du mer intressant.
 4. Stavfel och grammatikfel: De smyger lätt in. Låt bör du låta CV:t vila någon dag efter att du skrivit det, och sedan läsa igenom en det sista gång samt köra det genom någon slags rättstavningsfunktion.
 5. Håll koll på formateringen: När du väl skrivit texten så är det frestande att snarast börja knäppa iväg ansökningar. Men gå igenom formateringen – arbetsgivaren ser om du slarvat med kvaliteten.

Använd vår CV-skrivguide

Förifylld eller tom CV-mall – oavsett du kan du bättra på ditt CV ännu mer genom uppslagen i vår CV-skrivguide.


Vidta åtgärder. Börja bygga ditt CV

icon-downloading

CV-mallar

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA
icon-search

CV-exempel

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA
icon-light-bulb

Personligt brev

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA
icon-edit

Skapa ett CV

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA