Kreativa

Kreativa CV-mallar

Meningen med ett CV är egentligen främst att imponera på rekryteraren som läser det. En rekryterare läser som tidigare nämnt hundratals CV:n från flera olika sökande varje dag. Det blir tråkigt i längden. De allra flesta hamnar i papperskorgen direkt. Det är endast väldigt få sökande som har en chans att gå vidare i processen, och få komma på arbetsintervju.

Skapa ditt eget kreativa CV-mall kan göras inom några minuter. Spara dig själv och vara helt säker på att ditt CV är av god kvalitet. CVKungen.se kan allvarligt hjälpa dig att få den.

Det är arbetsintervjun som är just din portal till det nya jobbet. Därför vill du se till att ditt CV står ut från mängden, och hamnar i “spara-högen.” Det är detta som den kreativa CV-mallen kan hjälpa dig med. Genom att använda den kreativa CV-mallen får du ett CV som ser annorlunda ut, som utstrålar en kreativ, skapande personlighet. Detta kommer att göra dig extra attraktiv på arbetsmarknaden!

Hur skriver jag ett kreativt CV?

När du skriver ett kreativt CV försöker du skriva ett CV som ser annorlunda ut. Tänk utanför boxen, och försök att bryta dig loss från traditionella metoder. Du kan egentligen skriva ditt kreativa CV som du vill. Det finns till och med folk som har skrivit sina CV:n på kläder, på glasskivor eller i form av en dans! Om du inte vill vara riktigt lika extrem kan du exempelvis skapa ett CV i form av en hemsida eller ett konstverk.

För att skapa ett kreativt CV behöver du dock inte göra allt för mycket grovarbete själv egentligen. Du behöver inte ens designa det själv! Du kan ladda ner vår mall i Word- eller pdf-form.

Personligt brev

Ett CV är inget utan ett personligt brev! I princip alla arbetsgivare kräver att man skickar in ett personligt brev tillsammans med CV:t. I det personliga brevet gör du en skriftlig presentation av dig själv, som ska imponera på arbetsgivaren. Det gäller att ditt personliga brev matchar ditt CV. Detta genom att exempelvis innehålla samma färger, former och andra detaljer.

För att skriva ett bra personligt brev kan du använda mallen som finns på vår hemsida. På Cvkungen.se finns dessutom nästan helt gratis mjukvara som du kan använda för att skapa ett kreativt CV eller personligt brev.

Vilka yrkesgrupper använder den kreativa CV-mall?

De yrkesgrupper som framför allt använder den kreativa CV-mallen är de yrken där det är viktigt att kunna vara kreativ, tänka utanför boxen och komma med nya idéer. Dessa yrken är framför allt yren inom kulturbranschen, såsom dansare, skådespelare, konstnärer, sångare, regissörer och programledare. Men även andra yrkesgrupper där kreativitet är ett viktigt krav kan dra nytta av att använda den här CV-mallen. Exempelvis om du söker en tjänst som grafisk designer, webbdesigner, illustratör eller arkitekt.

Andra CV-mallar

I en del andra branscher är det inte lika viktigt att utstråla kreativitet och en förmåga att tänka utanför boxen som inom exempelvis kulturbranschen. Där värderas istället andra egenskaper och förmågor högre, såsom logiskt tänkande, social kompetens eller ledarskapsförmåga. Lyckligtivs erbjuder vi fler CV-mallar än den kreativa. Det finns mallar som är bättre anpassade för exempelvis:


Vidta åtgärder. Börja bygga ditt CV

icon-downloading

CV-mallar

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA
icon-search

CV-exempel

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA
icon-light-bulb

Personligt brev

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA
icon-edit

Skapa ett CV

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA