Gratis

Gratis CV-mall

På CVmall.se kan du botanisera bland otaliga gratis cv-mallar och cv-exempel för att se hur du går till väga. När du skriver cv navigerar du mellan två ytterligheter. Det kan vara dyrt att få till det perfekta upplägget, somliga tar nästan hutlösa summor för att hjälpa dig med ett professionellt och snyggt cv. Samtidigt är det just ett snyggt och proffsigt cv du bör kunna visa upp för att få den potentiella arbetsgivarens uppmärksamhet.

Ta en titt på dessa 21 gratis cv-mallar som följer reglerna för hur man skriver en perfekt meritförteckning. Du kan skapa, skriva och ändra i cv:t här och sedan ladda ner det gratis på CVKungen.se.

Anpassa cv:t efter tjänsten du söker

Genom att använda någon av våra gratis cv-mallar får du den hjälp du behöver för att skräddarsy din egen jobbansökan. Åren i branschen har lärt oss vikten av att matcha cv:t med tjänsten du söker. Därför har vi tagit fram mängder av mallar och exempel för att hjälpa dig göra ett cv som passar bra både vad gäller innehåll och utseende.

Botanisera bland våra skapelser och ladda ner en cv-mall gratis. Sedan är det bara att sätta i gång och skriva ditt eget cv. Om du skulle känna dig osäker på vad du bör inkludera i cv:t kan du ta en titt på våra branschspecifika cv exempel. Där får du en vink om vilka erfarenheter och färdigheter din bransch värdesätter.

Givetvis kan du ändra hur mycket (eller lite) du vill i de gratis cv mallarna, så att dokumentet verkligen blir lika inspirerande som du. Med våra gratis cv-mallar behöver du helt enkelt inte kompromissa mellan kostnad och kvalitet, eftersom du får det bästa av båda.

Hur kan du få hjälp att skriva ett cv?

Att söka jobb och skriva cv kan få en att slita sig i håret av frustration när man inte vet hur man ska gå till väga. I värsta fall kanske man drar sig för att söka tjänsten, då man räknar ut sig redan innan man börjat. Ibland kan det också vara så att man vet hur cv:t borde se ut men saknar inblick i vad det borde innehålla.

Det är av just den anledningen som vi inte bara erbjuder gratis cv-mallar. Vi har även mängder av gratis cv-exempel, en samling som vi utökar kontinuerligt. Därutöver har vi tagit fram en guide för att skriva cv, generellt alltså.

Skriv cv:t utifrån vår cv guide

Genom att följa guiden kan du steg för steg skriva in det som är nödvändigt att ha med i ett cv – och du lär dig knepen för att vässa det ytterligare. Av erfarenhet vet vi hur skönt det kan vara med en checklista att bocka av punkt för punkt, det är så vi byggt upp cv guiden.

Så inför att du ska söka jobb och skriva cv kan du med andra ord inspireras av våra cv-exempel, använda vår cv guide och ladda ner en lämplig cv-mall gratis. Sammantaget gör de olika kostnadsfria tjänsterna dig fullt rustad att ta dig an sökandet efter drömjobbet, och för varje gång du skriver ett cv går det såväl lättare som snabbare. Snart har du fått kläm på det!

Lycka till med jobbsökandet och återkom gärna hit till CVmall.se för att ta del av vår senaste cv inspiration.


Vidta åtgärder. Börja bygga ditt CV

icon-downloading

CV-mallar

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA
icon-search

CV-exempel

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA
icon-light-bulb

Personligt brev

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA
icon-edit

Skapa ett CV

Innan du får chansen att presentera dig själv personligen. Du ska ha ett välskrivet...
UTFORSKA